Werkwijze

 

Denkt u dat u onze hulp goed kunt gebruiken? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

 

We verkennen wat uw vraag is, welk resultaat u voor zich ziet en wat wij als Schrijfprofs kunnen betekenen. Dat is soms minder simpel dan het klinkt. Wij weten uit ervaring dat onder de oppervlakte van een schijnbaar eenvoudige vraag vaak een ander, soms belangrijker doel schuilgaat. Het is in ons beider belang om dit boven tafel te krijgen; wij zien dit als een cruciale eerste stap in het proces.

Op basis van dat gesprek maken wij een voorstel met prijsopgave. Wat is de opdracht, wat gaan we doen en maken, wanneer moet het klaar zijn, hoeveel gaat het kosten? Dat zetten we zwart op wit zodat we van beide kanten weten waar we aan toe zijn.

 

Schrijven en meer

We noemen ons dan wel De Schrijfprofs, maar we doen veel meer dan schrijven. We zijn ook heel goede planners en regelaars: systematisch, flexibel en altijd met het oog op de bal. We kennen bovendien de beste fotografen, vormgevers, webdesigners, tekenaars, drukkers enzovoort in Noord-Nederland. Allemaal mensen waar we van op aan kunnen. We nemen als u dat wilt uw project van begin tot eind onder onze hoede. Of het nu een website, een boek, een magazine, een expositie, een nieuwsbrief of iets anders is.

 

Samenwerken voor het beste resultaat

Duidelijke afspraken en heldere wederzijdse verwachtingen vinden wij de beste basis voor een vruchtbare en leuke samenwerking. We gebruiken het woord samenwerking hier trouwens niet voor niets! Als opdrachtgever mag u veel van ons verwachten – maar achteroverleunen is er niet bij. Wij hebben in alle fases van het project commitment, input en feedback nodig om maximaal resultaat te boeken.

 

Maak direct een afspraak!